Tuesday, May 19, 2015

::Athief Hazim ::

assalamualaikum..


* gelak sakan baru update blog*


Alhamdulillah, dah masuk 3 bulan selepas menyepi..maknanya aku dah start kerja balik..makanya budak Athief Hazim dah kena tinggal dengan pengasuh..huhu

=)

 present to you my lovely Athief Hazim.. pic taken@2months

Athief Hazim : Yang Penyayang lagi Kuat Keazaman
3.3 kg @ 17.2.2015@0844am , Hospital Universiti Sains Malaysia

nama last minute, seminggu selepas bersalin baru decide sebab umi bajet kamu perempuan.. hahahaha
tu pun banyak rujuk kepada maklong&ayahlong sebab diorang ustaz n ustazah..Athief tu pun maklong yang bagi, umi n dedy yang decide letak Hazim kat belakang.. Alhamdulillah pengakhiran yang sempurna untuk kamu.. =)
nama perempuan umi dah sediakan sejak taw umi pregnant lagi.. excited punya pasal..
lagi excited sebab setiap bulan scan tak nampak gender..hehehe
maafkan umi dan dedy..

walau apa pun, umi bersyukur sebab proses kelahiran dipermudahkan.. tu cite lain kali lah, panjang juga ceritanya.. hiks..

tengok hazim sekarang, reminds me my Hadif zaman baby..99% sama..perangai pun hampir sama..rezeki breastfeeding journey pun mencurah-curah..Alhamdulillah

Alhamdulillah, Allah bagi kemudahan penjagaan budak 2 orang ni mudah dan lancar..
syukur..

cuma bezanya : Hazim ni sado sikit pada Hadif dulu..

berat Hadif 3 bulan : 5.3kg
berat hazim 2 bulan : 5.2 kg

amacam?

Hadif.. pic taken@4 months..

dejavu~

=)

2 comments:

Zuhaira Nasrin said...

akhirnya,,,update jgok blog! hahaha

HasnulYakin Mohammed said...

Cute nyer....

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers