Wednesday, October 26, 2011

:: 36 weeks check up ::

assalamualaikum..

=D

mggu nie dah masuk 36 minggu..
ALHAMDULILLAH, maseh cergas ke hulu ke hilir..
hikss..

check up 36 minggu nie macam tersemangat lebih bila aku p daftar pkl 8.30pagi..
hahaha..
*selalu pkl 10 bru p daftar*

suasana hari nie pun best..
doc pun rock!

berat badan pun dah rock..
sudah 62kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hohoho..

tapi...xpe...

sebab sesi check up kali nie berlalu dengan tenang & hepi sekali...

sebab???



*
*
*



 eh...
bukan nie..


tapi inie..

utk kali pertama..
little H menunjukkan mukanya...
hiks..
*muka je, close up*

teruja giler..
tapi sebab scan 2D je kan..
idaklah nampak little H mirip sape..
dedy die pun tak mau komen ape2x..
sebab takut little H xikut idung mancung dedy..
hakss..
ALHAMDULILLAH...ikutkan penerangan doc..
segalanya normal...
berat baby pun pun dah 2.6kg..

cuma dah dapat detect balek ovarian cyst yg selama inie tersembunyi..

 doc cakap xperlu khuatir sebab die xeffect baby..
cuma kna follow up post natal nanti..

so far so good..

patutnyer mggu depan kena check up lagi tapi O+G tutup la plak sebab ade student exam..
maka doc suruh p klinik kerajaan,
*mcm mls je berasak-asak d klinik kerajaan*
then 2mggu lagi TCA macam biase..

tue pun klu xbersalin lagi.

=)


lepas siap, tggu buat TCA, tgk member 1 lab, kak zura dah kena sorong p labour room..
dah bukaan 5cm..
perghh..
tibe2x aku rse kagum ngan die, rilek semacam je p kije tadi..
tup-tup, dah kena sorong masuk labour room..
pukul 2  tadi dah selamat lahirkan baby girl..
=)

ehem..
harap aku pun dipermudahkan segala urusan nanti..
amin..


1 comment:

eamy milea said...

waaa....bestnye aja huhu

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers