Sunday, August 25, 2013

:: basikal ::

assalamualaikum..

lama dah tak naik basikal.. masa sekolah dulu, pergi sekolah kayuh basikal ramai-ramai..
indah. tapi sekarang, budak Damia yang umo 7 tahun pun tak pandai naik basikal lagi..
aish. budak sekarang.

nak pergi kerja dengan basikal. 2 jam belum tentu sampai.. ha.ha
tapi, eh, rumah aku dah nak siap dah..
rumah tu 5 minit dah sampai HUSM..
lama tak cite pasal rumah yang dibeli 3 tahun lepas kan?
tapi tajuk kat atas pasal basikal.. rumah tu entry lain..
he..

yang penting, rumah dah siap 95%.. hari-hari balik kerja pandang..dan berdoa, rumah,sila siap cepat-cepat!
boleh bagi side-income untuk aku nanti..
=D

dan boleh basikal balik rumah kejap bila lunch hour..
hah, berangan..tengok-tengok aku beli skuter jugak last sekali..
=P

video

memori berbasikal dengan Hadif @ Jepun..
*main kat laman rumah, kang sesat pula kat sana..haru..*

No comments:

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers