Sunday, May 4, 2014

:: Munduk ::

assalamualaikum..

baru kali kami tiga beranak berkesempatan ke Munduk.. setiap kali orang pergi, sentap je, best sangat ke kat sana?

ok, memang best! walaupun menyeberang secara haram..hakss

Munduk ni dah lama ditutup, pengkalan haram..sebab menarik orang ramai ke sana, orang tak nak pergi dah   ke kawasan bebas cukai Rantau Panjang mahupun Pengkalan Kubur, kalau dah sekali jejak kat situ kan..
macam heaven gilooosss!

kami pun macam cuma nasib je weekend aritu, sekali boleh masuk dengan dikawal oleh askar..
peluang terbuka jangan dilepaskan..

=D

tak sempat sangat nak ambil pic, sebab ke hulu ke hilir rambang mata..

dahla harga murah-murah gila..

murah lagi pada shopping di Hatyai..


 seriously, dress kat sini murah giler-giler..
kalau tak kerana tak padan di badan, dah banyak aku borong..
=D

 syurga tudung ekspress..
tapi sayang, aku tak pakai tudung ni..

mau tak sentap geng fareeda tengok tudung kat sini, murah-murah..

 sempat borong juga..
kalau datang dengan kereta lagi best angkut..

lain kali cross secara halal lah dengan kereta, boleh punggah banyak sikit..
=D
dekat je kan Malaysia-Thailand..

haks..



dan cuaca memang sangat panas terik..

we olls pun happy..
orang lain pun jeles sebab tak sangka Munduk dah buka..
dan aku tak tahu lah kalau Munduk tu buka untuk hari tu saja..
haksss..

2 comments:

Amal Salleh said...

firstime dgr tmpt ni

:: aJa :: said...

ada rezeki, InsyAllah boleh pergi ke sini..

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers