Tuesday, August 5, 2014

:: kek di hari raya ::

assalamualaikum..

tempahan kek raya lepas agak memberangsangkan tapi terpaksa aku tolak sebab kekangan masa & kudrat..
haks..
ada akak tu sanggup ambil hari khamis minggu sebelum raya sebab aku memang tak sempat nak buat..

ahad sebelum raya (isnin), balik kerja sempat saja buat untuk santapan raya di rumah..

malam raya siap red velvet(topping pun xkemas,sebab guna baki frozen topping saja),choc moist dan kek keladi untuk santapan di hari raya..
tapi, choc moist malam raya dah separuh habis ditelan oleh orang-orang dalam rumah..haks..

mak request suruh buat kek lobak satu lagi, tapi aku dah tak larat..

petang raya balik rumah mak mertua pun aku potong je red velvet tu kasi kat mak mertua..
haksss..malas punya menantu..

*takpe, mak mertua faham*


=p

2 comments:

Amal Salleh said...

wee baru pasan ticker tepi tu .. congrats :)

:: aJa :: said...

eh, dah ada yang perasan.. =D

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers