Thursday, October 2, 2014

:: mini pretzel bersama Hadif ::

assalamualaikum...

sejak Hadif dah jadi budak ni, bonding time takde lah dok mengempeng dengan umi dia je..
fasa bonding time waktu ni lebih kepada aktiviti menjana minda...sangattt..
aktiviti lebih kepada aktiviti di dapur.. haha..sebab senang sambil masak sambil bereksperimen lagi seronok gitu..

=D

daripada baking, making ice-cream,semalam deco mni pretzel, kata raya nak dekat kan..
yang penting semua ni untuk keseronokan dan bukan untuk jualan,okey!..
masa aku buat kek orang, strictly Hadif tak boleh join.. dia pun faham umi dia buat kek untuk kawan umi.. =D

 bahan-bahan yang diperlukan seperti coklat yang dicairkan, mini pretzel ( beli yang dah siap ), chocolate rice ( variety) dan almond..

untuk dedy dah buat kek coklat, suruh dia hias, last sekali dia join Hadif celup-celup pretzel..
=D


 dedy tinggalkan dia, mula lah main curi-curi makan..
celup-celup pastu masuk mulut..

=P
emm..dappp!!

 punya la gigih celup-celup pretzel ye..

hasilnya...

tak sempat buat untuk makan raya..

haksss..

=D

1 comment:

Zuhaira Nasrin said...

sedak ko? guano x dae rayo tuu?haha

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers