Tuesday, December 9, 2014

:: 3rd december, 4 tahun yang utuh ::

assalamualaikum..


Alhamdulillah.. imbas kembali..3rd december 2010..
dah 4 tahun melayari bahtera perkahwinan..ehem..

=D

pejam celik pejam celik kejap je masa berlalu..
dalam masa berlalu, anak pun dah nak masuk 2..
heeee~

tipu dalam rumah tangga takde huru-hara..
tapi sesungguhnya masa memang mematangkan kami..
lagi-lagi kahwin usia muda, tak gitu?

seperti tahun-tahun sudah yang berlalu.. we olls celebrate simple-simple..
hopeless romantic katakan..
hakss..

aku tanya en asben nak apa..dia tanya aku nak apa..
kan senang gitu?
takdenye seprais candle-light-dinner

=p

alang-alang dah ade kat KL kan, 

dedy request t-shirt 


tempat yang best untuk design T-shirt lawa-lawa..

dedy got 2 t-shirts as his present..

i got my syifa patch jubah & zara shawl from CalaQisya..
hiks..
suka-suka..



dah ada koleksi dari CalaQisya
=D


lepas tu, celebrate la simple dengan budak Hadif..






dear en asben, may ALLAH bless our marriage..
amin..

=)

1 comment:

Allene ALineWorks said...

hadiah calaqisya ke... ihhiih happy anniversary...

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers