Thursday, February 5, 2015

:: welcoming february ::

assalamualaikum..


Hadif happy menunggu februari untuk bergelar abang..

ye ke?

kejap ok, kejap tak bila cakap dengan baby dalam perut umi..
=p

dah masuk 37 minggu dah.. tak lama dah.. false alarm dah berapa kali dah kena..lutut ke kaki jangan dicerita berapa kali sembab..
tapi ai tetap maintain ke hulu ke hilir..selagi berkesempatan u olls, redah je!hee

baju dari generasi Hadif siap sedia dibasuh, dilipat dan disimpan..
nasib baik ai beli kaler universal untuk Hadif dulu..
so, kalau keluar baby H nanti perempuan, tak la haru biru gitu..
=D

rasanya ni last beli barang untuk baby H..
dulu pakai warmer little beans, punyalah aku selongkar barang Hadif dulu, warmer sampai ke sudah tak jumpa..huhu..maka terpaksa beli baru..
tidak lupa aku juga kehilangan medela hard breastshield, maka kena beli baru juga..
tapi Alhamdulillah, rezeki baby H lagi, umi dapat best deal daripada kak Ina, owner kedaiibu.com.. 
baik sungguh kak Ina, semua barang dapat less lebih daripada 10%..

belian yang berbaloi..
ai hepi je jumpa kak ina..
=D

kedaiibu.com salah satu vendor di Dinda boutique @ Kubang Kerian..
macam-macam vendor ada kat situ..daripada kek,cookies, dress..pendek kata head-to-toe, semua ada!
1st time terjah kat situ, InsyAllah, lepas ni boleh shopping benda lain juga kat sana..
=)


1 comment:

Allene ALineWorks said...

semoga dipermudahkan dear.. seronok sambut org bru ni...

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers