Wednesday, August 25, 2010

:: 100 ari mendatang ::

en apiz : t8 ke K**** bln 2 rm2$$..
cik aja : iye?waaaa...murahnyerrrr!!!
en apiz : nk g ke?
cik aja : wa...bley2x!!!hehehe
en apiz : suke aje budak nie..nk g S**** bln 3..xbley2x!!!byk bajet..ujung taun depan plak la yang oit!!!
cik aja :xpe la yang..bia la pergi bla,asl ngna awk..(ayat sejukkan ati!!)
e apiz : iye la,dh awk 2 nk pegi ngan sape klu bukan ngan saye..
cik aja : ngan geng tripping saye la...;p hehehe..

*udah la 2 cik aja oit!! t8 flight dah 2 destinasi dh booked,2 pom xpi lagik.. ni tambah lagik kew?<<---salahkan airasia sbb buat promosi..cair hati ai u!! alasan kukuh

diam xdiam..tggl seratus ari aje lagik nk kawen..
ape perkembangan?
macam 2 aje..hahahaha..
*apsal rilex sangat nie ek?tgk blog b2b yg len semangat je..<---salahkan abang aku,die kutuk aku ter over excited nk kawen..kan jadi mcm nie dah,da jd rilexxxxxx je nie..


cik itek menjelang 100ari lagik..
*banyak lagi xsiap cik itek nie oittt!!!


genap sebulan dpt jam nie,da rosak tali..
ampun en apiz..!!! hehehe
xsengaja yang,tp nk buat mcm mner kan da takdir..hehehehe
niat saye suci nk solat td..
*en apiz : ganah sungguh budak nie.grrrrr!!!

arinie gak taw kan dpt 'duet raya' rm 500..
so,lega..
t leh bajet utk raya..
mau duet raya????
*tggu cik aja buat bajet dlu ye bagaimana..

hehehe..

luv,
selamat berpuasa..



2 comments:

mysarah said...

selalu je dapat kata2 kritik macam

"ala awal lagi rilek la dulu"
"apesal ko susah payah nak buat tu, awal lagi. klo tak pown beli je la"

kadang2 stress kadang2 lawak kadang2 boleh buat semangat hilang! hehe

:: aJa :: said...

taw xpe..
skrg nie mud xde semangat...
huhuhuhu...
:D

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers