Thursday, August 11, 2011

:: last check up @ kk kepala batas ::

assalamualaikum..

=)

arinie last check up d kk kepala batas memandangkan mggu dpn dah nk say gud bye to penang..

arinie sgt hepi juga terase sbb dalam sejarah ulang alik ke kk nie, arinie la tempoh menunggu xsampai 2 jam..
sonok!!! tapi last dah kan..kire mcm hepi giler ah..
 
no dlm kenangan..
=D

arinie kebanyakkan ramai yg bwk baby masing2x..
mak2x buyung xramai sgt..
so, sedapla sket mate memandang..
acah baby tu, acah baby nie..
tadi siap ade twin lagi, gebu elok je..aishhh...geram nk cubit2x..

ikutkan segala test tadi semua ok..
berat 50.5kg.. ehem... naek 0.5kg..okla tue kan..
hb 12.2g/dl...ehem..berkat tido awal tiap2x malam..=p
glucose + protein all neg..
heartbeart baby pun ok..
pastu nurse boleh lupe yg aku ade appoinment dgn pakar d hospital seberang jaya..
so, die bg tarikh 16hb mggu depan..
aceh...
dahla 16hb tue intebiu..pastu kena p spital lagi...
ehem..
klu xsempat, cabut balek kelate terus la..
heeeeee~

oh, arinie kena cucuk 1st dose 4 tetanus..
ehem..
sengal sampai ke petang bahu nie..
bulan depan kena cucuk d kelate plops..

mase dok tggu kna cucuk..
rmai tnyer berape bulan?
aku cakap dah 6bulan..
sume buat muke terkejut..
"eh, xnampak pun"

xyah la cakap..
mmg klu orang tnyer,klu aku cakap 6 bulan..
sume akan terpacul ayat2x mcm tue..

 me @ 25 weeks...
but im hepi~


kecik ke perut saye?


xpelah..
janji little H sehat2x saja kat dalam tue..

=)





3 comments:

Husna said...

salam..sama la kita..perot kecik.org tak perasan pun kata pregnant.hehehe.

FARADILLA BINTI EAMY JAAR said...

huhu..ajar xpe leh maintain berat sblm n slps..

FARADILLA BINTI EAMY JAAR said...

xpe ja..nnt leh maintain brt sblm n slps..

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers