Friday, February 22, 2013

:: 1..2..3..senyum ! ::

assalamualaikum...

Hadif memang photogedik, sebab selalu jadi model dedy agaknya..
dia bilang... "tu,uo..pat" * satu,dua..empat* bilang selalu tertinggal nombor 3..ishh!

pastu jadilah muka macam nie..
haks..

spontan, kalau cakap "hadif, jom ambil gambar!"

mulalah dia start bilang dan tak semena-mena hidung naik jadi macam tu..

 haks..
p/s : sudah banyak orang yang jumpa Hadif cakap Hadif macam anak omputih.. tang mana dif??

tang kepala memang design orang putih, sebab dedy selalu monitor time dalam pantang dulu, 
sebab dedy nak anak dia kepala macam thierry henry..
kenapa? sebab nanti sedap nak tanduk bola... ahaks..dedy..dedy..


budak baru sembuh demam tapi still hidung berlari-lari..
aku harap dapat sembuh sebelum minggu depan.. banyak misi kita minggu depan ni dif!!!

=D

1 comment:

Noli@Ibu Wafa said...

wafa suke peace bila diajak bergambo..hehe

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers