Thursday, October 11, 2012

:: nombor cantik ::

assalamualaikum..

en asben : baru abe perasaan bakpo ramai sangat nak kawen 10.11 ni.. 10.11.12 rupanya.. =D


aku : lol..baru perasaan ke?

en asben : dah ade 5 dah jemputan kawen tarikh tue, nak g hok mane so tak taw..

aku : ntah.. yang saya tahu, 11.11 tue kena pergi jenjalan sebab besday budak Hadif..ha.ha.ha

en asben : ore laen punya la plan nak nombor cantik...anok dedy jugok hok bagus... tak plan-plan pun nak boleh 11.11.11.. boleh jugak nombor cantik tue.. anak dedy jugak hok hebat!! hahahaha~ 

aku : * dalam hati je nie* hadif pulak yang hebat??? T_T


hadif 11.10.12 - 11 months...

heyyy.... ada 1 bulan lagi utk menuju 11.11.12!!!! <---dah tak cantk dah nombor tapi 11.11.11 tetap terpahat kat mykid..

=D


birthday hadif kan sama dengan birthday sultan kelantan..
maka, tak yah apply cuti!!!

jom start plan nak bawak Hadif pergi jalan-jalan kat mana..
wah, seronok nie!!!

 

2 comments:

che'pi said...

hadif mmg hebat... i like hadif budak comel and baik... pinjam sehari boleh ka? hahahah

:: aJa :: said...

sehari je?
boleh tapi budak nie minum susu ibu dia je..
hahaha~

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers