Sunday, June 22, 2014

:: hujung minggu yang penuh terisi ::

assalamualaikum..

start malam khamis pulun buat kek untuk jualan di Karnival Belia & Remaja Islam di Masjid Sultan Ismail Petra..

terima kasih kepada pengunjung yang datang..

terima kasih buat adik aku & the geng yang bertungkus-lumus sepanjang karnival..

=)

dalam sibuk berkarnival.. ehem, aku singgah kejap-kejap je.. haha..tak tahan panassss u olls, ke hulu ke hilir buat delivery kepada pelanggan-sampai-en-asben-aku-pun-heran-hilang-tiba-tiba-lepas-tengok-match-bola-tampar



 rezeki murah hujung minggu lepas..
=)


 tup-tup..
ada balik kat gelanggang tengok dedy lawan bola tampar
go dedy go!

=D

 petang ni lawan final...
tapi aku tak pergi tengok dah..
INSYALLAH, menang dah tu.. kata juara bertahan di HUSM ni.. 
=p

rehat sementara tunggu match pada petang pula, round kb, cari hadiah pula untuk besday girl..

 syurga mainan di Kota Bharu..
Hadif pun dah berpinar mata.. nasib baik dengar je cakap..
=D

dapat bergambar dengan ultraman pun dah cukup dah budak Hadif ni..
haha~

rushing terus ke match balik..


lepas siap-siap, terus ke rumah fara sambut birthday Fitrah

 Happy birthday Fitrah Insyirah yang ke-3


nak bergambar dengan kek, tapi malu.. acece~

malam tu, terus terbongkang tidur 3 beranak ni tak-ingat-dunia..


=D



1 comment:

Amal Salleh said...

alalala baiknye dia xmintak ape2 ~

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers