Wednesday, June 25, 2014

:: lacey handsock untuk dijual ::

assalamualaikum..

rentetan daripada post ini dan aku selalu pakai hari-hari sampai orang selalu pegang tangan aku, tanya pasal handsock ini..
maka, aku dengan baik hatinya nak share kepada semua..
benda baik jangan disimpan.. tak gitu?

=D

sapa berkenan tu, jangan segan silu email @ wassap ai yer?

 email : e_ajaries@yahoo.com
wassap : 0199343257


Lacey handsock :  RM10 / each exclude postage

add RM5 for postage

buy 10 pieces, FREE POSTAGE !!!

OMG!



 available

 available

 SOLD OUT

SOLD OUT

 available

SOLD OUT

 available

 available

 SOLD OUT

 available


ukuran standard untuk semua lacey handsock ini..
 dalam 10 inci / 25 cm



Super ring handsock pun ada

Ring handsock : RM 14 / each exclude postage


SOLD OUT

SOLD OUT


haippp!


bukan setakat itu saja.. alang-alang nak beli handsock tu, boleh la add-on brooch kat bawah ini juga..

=D


Flower brooch : RM 1 / each 


LET COVER OUR AURAH PROPERLY, FRIENDS!!!

=)



1 comment:

Amal Salleh said...

jom join

http://amal-salleh.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan.html

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers