Tuesday, April 12, 2011

:: kebarangkalian ::

assalamualaikum..

petang semalam, lepas balek kije, en asben cakap nk bawak aku p klinik pakar saket puan..
aku macam pelikss je, awat en asben beria sgt padahal kamis nie da buat appointment dgn pakar kat husm..

tapiii, sebagai isteri yg taat..ehem..
aku ikut je la..
 sampai klinik pun da pukul 10pm..
hahaha.
xdak orang, masuk terus jumpe doc reza..

 doc reza nie pakar saket puan HUSM.. tp abeh opis hour, die bukak klinik sendiri..
dri pukul 5pm-11pm..
senang bg sapa2x yg xmau tggu lama nk buat appoinment dgn die kat HUSM..
sila lah p terus klinik die...
anda akan terus d layan dgn sebaiknya, xperlu buat appoinment bagai..
heeeeeee~
mula2x aku xtaw die nie doc lelaki, en asben xcakap pun..
bila sampai depan klinik, aikkk, awat nama klinik reza??
bru en asben cakap dioc lelakii..
ceittt!aku da buat muke, klu taw xmoo mai..

tp bila masuk jumpe doc reza, semua rase xbest2x ilang begitu saja..
die baik..lagi la taw kami nie staf usm..hahahha
pastu die scan perut lagi..
masuk kali nie da 4x scan..
tp scan kali ni puas ati giler ah..
mesin scan tue canggih nk mampusss!!!
3D tue!!!
pastu xyah pusing kepala nk tgk screen.. screen besar ade depan mate..
tgk straight je la while doc n en asben tgk kat screen satu lagi..
 masa nie la doc reza detect benda laen plak..
T_T

ada track kat pangkal rahim..
sesuatu yg xsepatutnya terjadi...
tyme tue rse sedey plak..
kebarangkalian utk misscariage sgt la tinggi..
dan cyst yg terdapat kat rahim tue doc cakap xde effect pape lagi..

doc reza cakap setakat nie xleh buat ape2x..
nk masuk wad pun doc xley buat ape2x jugak..
so, die suh mai jumpe die kat HUSM ari isnin mggu depan,
buat pemeriksaan sekali lagik utk confirmation n die akan kasi MC seminggu lagik..
=)
heeeee.. dapat MC lagi..

sekarang ni hanya perlu rehat secukup2x nya saja..
klu xrehat taw la natijahnya..
huhu..

doc reza kasi vitamin je dlu..
t ari isnin depan kita follow up lagi medical check up..

pastu p makan nasi kerabu golok..
heeeeeeeee~


nyum2x~

abeh tue, teman en asben maen futsal..
aku tdo dlm kete..
=p

pukul 1am sampai umah..
heeee~

*p/s : sekarang nie kami hanya tawakal n reda sahaja ketentuan yg bakal terjadi..doakan yg terbaek utk little H..=)

3 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

take a gud care tau...jgn ganas2 sgt..

cheQmOomOo said...

saba yek..

xaty said...

oh,take care ye puan aja :)

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers