Tuesday, July 10, 2012

:: ke O&G...lagiiii ::

assalamualaikum..

ha.ha.ha


pikir O&G mesti ingat pregnant lagi la tu..


hahaha...


??

















isshhh...

tak la..

follow-up gynae biasa2x saja..

yang kes ovarian cyst zaman pregnant aritu lagi-yang-sampai-ke-hari-ni-masih-setia-berada-di-sisi-ovariku..

=)

so far, just benign je..
xde ape yang perlu dirisaukan cuma kena pantau dari semasa ke semasa..
sebab dari segi saiz memang xberubah..
7x4x4cm je pun..
 

naseb baek aku kije lab patologi, bolehla borak + faham ape yg doc cakap dalam term medical nie

 tak pasal-pasal kena amek darah buat test tumour marker..

ha.ha.ha


tggu la next follow-up guane plop..

=)



4 comments:

Aisar said...

ak ingatkan ko dh keje oil and gas plak... addoii... tertipu d ctu...


nota kaki: biasa la, org bujang lg katakan... hahaha...

:: aJa :: said...

bijak jugak mu guna istilah O&G tue..
menarek..

=p

che'pi said...

OOoo... bes tu dr kata nak monitor je dulu eh? ok... mintak semua ok... peace

:: aJa :: said...

Setakat ni monitor je la..xdop gpo yg perlu dirisaukan,just benign tumour..bley branok lg eh..ha.ha.ha

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers