Saturday, March 30, 2013

:: suku abad di bumi tuhan ::

assalamualaikum...

khamis lepas,yakni kelmarin dulu, hari lahir aku yang ke-25..ye,masih muda terasa tapi bila dikenang,
yuhu, suku abad sudah berada di bumi tuhan yang luas ini..

Alhamdulillah..
biarpun kesihatan terganggu, aku rasa ada hikmahnya juga..
tahun ni aku dok diam, terlantar atas katil, turun katil bila perlu..
sadis tak? T_T
tak juga, at least Allah ganti dengan benda yang berharga juga,
terluang masa dengan keluarga, banyak muhasabah diri..
25 tahun hidup , sudah banyak yang aku tempuhi,
hari-hari mendatang yang belum pasti..
mengharapkan sindrom MSU masih kekal dalam diri..

dan, kebetulan jua, keluarga belah ayah berkumpul
buat bbq..
macam 1 pengubat jua buat aku yang tak terdaya ini..
semua orang huha-huha..
aku rilek terlantar atas kerusi panjang kat luar tamu..
haha~


 anak cucu cicit mak aji..


 en asben buka booth takoyaki..
haha~

 dan kek untuk birthday girl n boy
ingat : aku kongsi tarikh yang sama dengan abang aku..


 "birthdaygirl, sila bangun2x...potong kek"

buah hati, hadiah berharga..

aku tak dapat hadiah pape pun tahun ni..
hahaha..
kesian~

dan dok dengar sepupu sepapat dok bebel bila nak update cite pasal jepun..
yela-yela, lepas ni aku update sampai muaksss..

till then~


*MSU - matang sebelum usia..hakss

1 comment:

Aty_Fared said...

Hepi besday dear..:-)

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers