Sunday, May 26, 2013

:: Hadif tengok wayang ::

assalamualaikum..

dedy bangun pagi, tiba-tiba dedy ajak pergi tengok wayang..
mengigau agaknya, bangun -bangun suruh bersiap..
yela, kelate mane ada panggung..
packing, jom kita g tengok wayang!!
* kerja gile hujung minggu*

 tak gitu Hadif?
=D
dedy nak buat eksperimen kat Hadif sama ada bertahan atau tidak dok dalam panggung selama 2 jam..

 pergi panggung pakai baju tidur..
=D
sampai je panggung, nampak poster ironman..
terus meluru ke sana..
"umi, omen!!!"

 dedy cakap kita tengok ironman lah begitu..
sekali tengok kat skrin, dah sold out..
=D

last sekali, layan tengok cite ni..
percaya atau tidak, budak Hadif dok diam je atas riba aku sambil makan popcorn hampir 2 jam..
orang gelak, dia gelak.. 
maka, budak Hadif dah lulus ujian pertama..
ala, setakat cite kartun je pun..lagipun banyak haiwan dalam cite ni, dia tengok pun tak bosan..
=P

nak tengok fast & furious 6 tak boleh, so dedy jela marathon tengok movie..
umi & hadif tawaf jela mall sementara tunggu dedy abis tengok movie..

1 comment:

che'pi said...

class kau hadif ... uncle epi pun x nengok lg itu lelaki besi

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers