Sunday, October 10, 2010

:: signage : ikut sini!!! ::

maseh ingatkah anda akan entry sebelum inie?

ye..
arinie..
mari la kite sambung lagik projek kite..
*sambil tgk majlis angkasawan di nona..
( huhu,aku terus naek semgt jahet manek bila tgk pekerja cosry jahet manek pada baju sanding mereka!!)
;p

semalam kan aku p beli poster kaler..
aku pom xtaw nk pilih water kaler yg mane..
yela,aku dlu bknnyer budak seni ke ape ke,mane la taw bnda2x nie..

lame gak aku dok d popular tue..
hohoho..
rupe2x byk jugak variasi water kaler nie..
then,
aku dok pk2x...
aku amek poster kaler,kunun2x aku pk kaler die lagik tahan pd water kaler biase..
hahaha..
pastu konpius,
ade 2 pilhan..
yg biase n fluorescent..
emmm..
aku dok tilik2x..
matching2x..
aku terus grab yg fluorescent..
*dlm ati,bdoa btul la aku pilih nie..

then,d umah..
aku dengan jakun nyer..
siapkan 1bekas air lagik nk men celup2x..
hahaha..

bila bukak botol 2..
aiseyyyy...
da cair sebati ghupenyer..
tettt!!!malu ngan diri sendiri...hahaha

kaler ijau+pink yer kawan2x..
happening gitu my theme..
;p

marilah kite menconteng2x...

 *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hasilnyer...
*
*
*
*
*
*
*
jangan gelak taw...
*gelakkan pom xpe...hehehe
*
*
*
*
*
taraaaaaaaaaaaaaaaaa...........



 idea kanak2x saye : signage ke majlis saye nanti..
hehehe..
 aku rase dri jauh pom orang dah nampak..
kaler ceria giler...
glamer rse..
hahahaha...
 antara Bentuk luv dan & mane lagik lawa???
ke xlawa kedua2x nyer?
T_T

okeh!
since ade 3 cabang utk sampai ke rumah aku nanti..
*umah pedalaman sket..;p
aku xdecide nk letak kat cabang yg mane satu..
ke aku perlu buat semua begitu???
emmmm..

oh ya!
bahan2x d atas semua bahan recycle termasuk polisterin tu,*housemate aku kasik,die suke kutip brg terpakai
.....kecuali poster kaler tu je yg aku beli..

aku xkan buat klu semua bnda d atas perlu d beli..
buang duet saje...
so modal : poster kaler rm1.50x2 =rm3 hengget saje..

sekiannnn...

tggu playar je aku xguna lagik?
utk apa?

tgguuuuuuuuuuu...






4 comments:

Heriana said...

budak darjah brape la nok kawin neh ;p

:: aJa :: said...

eyie : biaso la,bdk bru abeh upsr keng..:p, u noe me well yie,otak aku kan gila2x bab2x gnie..;p
my wed pom kna la ceria n kalerpoool!
ha ha ha

ThumBelina said...

jelesnye org yg tgn seni mcm aja ni...semua bnda pn diy..
kalo sy pn mmg teringin nk diy jgk,tp ape kn daya tgn keras mcm sy ni xreti nk deko2..huhuu

:: aJa :: said...

thumbelina: tgn saye xberseni,saye je yg menyenikan diri..*btul ke ayat 2..hehehe..

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers