Saturday, December 11, 2010

:: 3 dec : pagi ::

assalamualaikum sume!

aku continue cite :

bangun pagi2x,xpagi sgt pom...pkl 6.30 jugak la..ha ha ha..
lepas siap mengemaskan diri,

aku trun p kat tgga,amek meja konsol,amek2x brg2x DIY aku..
letak sana,letak sini..




maka jadi la macam nie


tara......
meja guestbook..
letak kat tepi tangga,t senang org nk perasan sbb turun naek umah..

siap kat citu..
*oh,bunga kat tepi meja 2 mak aku p tukar ngan vase tggi letak bunga segar..sempat je mak aku tue..hikss..

then lepas siap kat ctu,aku  p jenguk bunga yg smpi malam td..


ehem..
belek2x satu2x..
nk kena buat handbouquet nie..
aishh..
pilih punyer pilih,aku pilih bunga ros putih n carnation pink..

pastu,org len dok kalut2x cbuk ngan majlis ptg nanti,aku steady je buat bunga tgn kat tangga umah..hahaha..

 abe oh kacau aku,suh buat hand bouquet utk bini die jugak..;p
 ikat kuat2x..
d mana jua aku ade,d citu ad photographer xberbayar..hikss
suka!

hasilnya :


siap :
abaikan cadar itooo..sbb cadar ito xtukar lagik..;p
 dri sudut atas..;)

lepas je siap buat bunga tangan..
bff aku,cik eyie n cik anah dtg...
hoh..
mereka terkejut sbb tgn aku hanya sebelah saje yg berinai..

wakakaka..;p
nasebla pakai sorang diri malam td..;p

then,terpakse la turut mereka ke dlm bilik utk pakai inai..
bila ku tgk jam d dinding..
it's almost 11am..
ha?
KALUTTTTTTTTTTTTT!!!!

hikssss..
tp senyum itu penting kan!
:)


to be continued~~~


2 comments:

Ms. Mazura said...

salam perkenalan... 1st time jenguk blog aja... cantik bunga tangan yg aja bt. Nak tnya... fresh flowers aja beli kat mana erk area klate @ kb. Zura dah survey x dpt cr.. :-)

:: aJa :: said...

mazura : salam perkenalan..emm..bunga2x d dtgkan khas dri cameron highland..hehee..tp aja bli bunga carnation pink tu kat nursery jalan telipot..dkt dgn masjid..harap mbantu..:)

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers