Tuesday, May 3, 2011

:: lame xhapdate ::

assalamualaikum...

=)

lame xhapdate blog...
rse macam xde pape yg best nk dcoretkan..
*padahal malas menguasai diri.. =p

weekend lepas balek kampung lagi..
tapi 1st tyme balek ngan bas bila peknen nie..
punya la cuak jugak nk travel jauh2x..
lagikan pula ade ada bad history..
tp klu xbalek, rase mati kutu juga 3hari dok penanh sorang2x..
en asben siap pesan byk2x kali..
aku punyer la angkut bantal+selimut naek bus malam sabtu ritu..
heee~
seb baek dpt single seat..
tp malang juga terasa..
bila kite dlm keadaan cuak2x..
bas tiba2x terbabas ke lorong bertentangan sebab tayar pecah,naseb baek xde kenderaan dri arah btentangan..huhuu
dah la tyme tue bru je turun dri bukit grik, dlm utan...
xde line nk bhubung dgn en asben..
2jam 1/2 stuck kat situ, aku lagi la cuak xtentu pasal..
last2x pukul 2.3am bus siap, mula bgerak balek..
bru dapat coverage, tgk miskol en asben da bpuluh2x kali..
bila dapat hubungi en asben, dia dah sampai kat jeli..
nak datang amek wife die..
kalut punyer pasal..
hehe..
tp sesungguhnyer aku amatla terharu dengan en asben..
xpasal2x balek ngan kete separuh jalan..
pukul 6am sampai umah MIL..
tgk c kecil safiyyah merengek2x..
oh, kami bru dapat anak buah ke-17!!!!
=)
lepas solat subuh, terus ZzZzZz xhengat dunia walaupun bukan aku yg bwk kete itu..
tp hakikatnya, peknen woman inie sgt la letey..
*tambah 1 lagi pengalaman naek bus yg xdapat d lupakan*

weekend d habiskan dengan berehat2x saja..
plus, en asben onkol ari sabtu itu..
tepat jam 10pm, en asben rushing bwk kete p stadium..
uish, terlepas nk tgk bola kelate vs kl

 dengar jeritan dri luar stadium pun ok la..
klate vs kl
2-0



sempat juga p survey brg baby dengan mak..

 cuci mata..
balek umah..
buat belanjawan..
gulp!!!
6 1/2 month to go!!!!

dan..

my MIL dah jahetkan bekung utk little H..
waaaa.....
tiba2x~



dan kerana jadual wiken yg padat semasa pulang ke kg...
bila balek penang semula..
rase mcm penat giler..
td termuntah..
n tadi juga xlarat sampai tertido dlm lab..
T_T

huh..
little H kena kuat semangat!!!


sekian~

4 comments:

Noli said...

take care yer mommie H..hehe...

:: aJa :: said...

noli : yeap..kna jaga diri.. =) tq akak!

Farhanah Salleh said...

baiknye nye MIL aja...
beruntung awk ja...

:: aJa :: said...

anah : errr...beruntung la kot..heeee~

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers