Wednesday, December 26, 2012

:: Hadif & kerepok ::

assalamualaikum..


Hadif & keropok keping memamng tak dapat dipisahkan..

kalau tengok je tin biskut yang selalu aku letak kerepok mula la bising " nak,nak,nak!!"

since sekarang aku jadi driver rasmi untuk 2 hero tu,
maka kalau nak drive wajiblah aku buat bekalan keropok banyak2x agar dia tidak mengamuk dalam kereta nak drive sekali dengan umi dia..
oh, nak letak dalam carseat pun dah tak mau sekarang, kalau boleh letak tu,memang keajaiban la hari tu.
ha.ha

sebelum turun rumah dah check bekalan, susu 1 botol,air mineral 1bekas, keropok + biskut..
bekal macam nak pergi piknik gitu, sebab dedy pun join sekaki makan..
ceit!


dah banyak kali mak cakap kalau bawa hadif keluar, sambil dok makan + pot pet pot pet..
tiba-tiba senyap, maknanya dia tido dengan makanan masih kat tangan+ mulut..


then, semalam terbukti..

 dok pot pet pot pet tiba-tiba senyap

rupa-rupanya tertido..
aish..


=D

Hadif..hadif..
nasib baik tak tercekik!

1 comment:

Aty_Fared said...

heheh...macam2 perangai comel budak2 ni ek..:)

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers