Tuesday, December 4, 2012

:: ulangtahun ke-2 ::

assalamualaikum..

=)

semalam genap 2 tahun kawen..
* thanks for all wishes & doa *
hugss..

semalam ambil cuti, konon-konon mahu celebrate ulang tahun kami..
ha..
tak sempat nak plan bercuti bagai..
tak pelah, celebrate dengan cara simple dan tersendiri & enjoy dengan hari tersebut, tak gitu?

hari untuk dikenang..
tahun lepas xsempat nak sambut bagai sebab dalam pantang..
hikss..

bangun seawal 5.45am..
konon-konon nak buat suprise, tapi tak sempat nak siap, 2 hero dah bangun tengok umi buat apa kat dapur..

 taraaa..
choc moist pepagi buta..
=D
sempat makan sikit saja sebab pergi kuar dating..
balik-balik ade seciput saja yang tinggal..
huhu~

mula-mula ke celcom, pergi tukar plan bil..
dari pelan 1+5 ke pelan korporat..
punya la lama dok dalam tu, sampai dapat surat cinta dari MPKB-BRI..

 =D


 dedy dengan burger king, memang tak dapat dipisahkan..
biasalah, burgerking baru launch kat kb..
huhu~


 budak rajin, mane-mane pun baca buku..
haha~


 hadif : dah lama Hadif mengidam nak makan ni, sejak dalam perut umi lagi, hari ni baru dapat!!!

 oh, best-best!





 akhirnya...
=D


sebab tak sempat nak plan bagai..
nak beli hadiah bungkus cantik-cantik pun tak sempat..
we olls decide beli apa yang mahu sebagai hadiah ulangtahun..
=D


 hadiah umi, hadiah hadif dan hadiah dedy..
=)


 i got my lovely baju kurung from de'alfa boutique..
thank you dedy..

 dedy got his new futsal shoes..

&


Hadif got...........................


=D





2 comments:

eamy milea said...

happy anniversary ajaries... :)

xaty said...

adakahhhh..?? jeng3.. :p

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers