Monday, December 24, 2012

:: masa yang berkualiti ::

assalamualaikum..

bestnya hujung tahun macam ni..
habiskan cuti hujung tahun..
dok kat rumah, musim-musim hujan ni..
berhibernasi..
huhu~

tapi aku tak..
sedih..
semua cuti, aku mana boleh cuti, cuti tak luluss.. hoho~
sadiss..
pergi kerja tengok tempat parking lengang, best untuk aku parking tapi tak best bila tengok suasana macam nie sebenarnya, rasa nak cuti jugakkk!!!!!!!

tapi tak apa, aku dah forward cuti yang banyak tu tahun depan..
aha, tahun depan banyak la aku cuti meronda..
=D

bagi chance kat dedy lah cuti lama-lama,
layan anak kat rumah..
dad-son's bonding gitu..

 dah kamceng dah sekarang ni..
ada hikmah jugak dedy dapat mc lama~
ha.ha

 tengok movie sama-sama~

 

 tapi kesian, 
terpaksa layan movie kartun..
=D

1 comment:

Aty_Fared said...

comel giler...!!! derang duduk same2 tu...;)

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers