Monday, November 22, 2010

:: behind da scene : his ijab n kabul ::

sabtu (tengah hari):
ehem..dgn harapan nk roger2x femeli yg dtg dri kelantan,kunun2x nk konvoi sekali p alor star hancuss d tgh jalan..
last sekali aku konvoi sorang diri ke alor star..lalala~~
ala,sejam je pom..rilek saja~~setakat alor star,kelantan pom aku redah balek sorang..hahaha

sampai d alor star,roger abe oh,"sile amek saya kat tol",saye xtaw homestay tu kat mane..
ha ha ha..
*abe oh sampai awl,xsabar nk kawen nk settlekan tempat penginapan..
 puyooohh..dri ujung pangkal trafic lite sampai ke bwh,kenduri d alor star..;p
 inilah homestay utk menginap..
perkara yg 1st aku sampai adelah,menge'test' inai utk d pakai pd abe oh,lebihan aku test kat jari adek aku...
ak kan xbley pakai lagik,kan nampak over plak..
last2x..jari mereka xmerah seperti jari aku,c tukang letak inai..huahuahua..
c budak hilal yg comeii dtg jua ke alor star..

  sabtu(malam)
sebelum berangkat ke majlis akad nikah..
1 kejadian xdi ingini berlaku..
d mana,mak spupu telah jatuh ke dlm longkang d tepi gate..
sume terkejut..
owh..die mengalami luka d 3 jari kaki serta lebam d tangan..
dalam ooo longkang 2,lebey pada paras pinggang..

 naseb baek ade aku..
tiba2x aku menunjukkan skill paramedik bertauliah malam itoo..
hahaha..

seb baek ade emergency kit dlm kete..

so,perjalanan d teruskan ke rumah pengantin perempuan..
 akibat kesuntukan ruang di dlm umah..
aku n 2 sisters aku dok d grill pintu umah amek gmbr..
terasa sadis saja ketika itooo..
xpe..kite bg ruang kat OP amek gmbr cantek2x..aku setkt sony pinky aku tu ape la sangat..hahaha


bukti yer..
tangan akak aku..;p

so,
dengan sekali lafaz..
die sudah mjadi suami orang..
Alhamdulillah..

ehem..
maap,xde gambar femeli tyme nie..
aku rase haru je tyme nie..
n makanan lbey menggoda napsu ku drp amek gmbr byk2x..
;p


ahad :
resepsi...

will be updated soon..

congrates to abe oh n k nadia..


2 comments:

mysarah said...

aja, kebetulan betul kan. kenduri kita sama tarikh, majlis combine dengan abg, n bakal isteri my abg pon org alor star gak! haha

anyway boleh mintak tlg aja tak. nak contact no for that homestay boleh? we need another house since ramai nak ikut. email me ASAP please dear. thanks! :)

:: aJa :: said...

iye la kan...
mcm xsangka saja..sume same scr kebetulan..hikss..

t ai email u bla dh dpt no homestay 2 dri abg ai..:)

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers