Thursday, November 11, 2010

:: kejadian arinie ::

arinie n esok kan..
aku ade workshop@stemcell lab..
so alang2x da p lot sana..
maka,berbakul-bakul la aku bawak kad undangan..
dengan harapan,lepas rehat ke,ley la p hulur2x kad kat chempath lab,genetik lab,microbiol lab (marah dicup aku tulis lab nie macam nie,hahaha..;p) ,immunology lab n lab2x yg sewaktu dengan nyer..
*byk sgt lab*   T_T

well,
byk lab,byk jugak kakitangan nyer kan..
so,aku nie kire junior gak la kat IPPT nie,mane aku kenal sgt org2x senior2x nie..
setakat staf ADL tue kenal ah..
nk d jadikan cerita..
lps lunch break..
aku trun n tgk lab microbiol terbukak..*sbb sblm 2,aku nk masuk,tp kad akses aku xterima..cesss,dicup!!dicup jugak yg kene..;p
so,aku masuk la...
bagi2x kad..sile2x datang majlis saya..
last sekali,aku tgk la ade mamat kat sudut 2,tgh syok dk borak2x ngan peg sains 2..
ehem,aku ngan jayanyer,p hulur kad kat die..
"ni utk T#$%^,jemput datang!"
pastu,
die jwb..
"saya bukan T@#$%,saya O@#$"
aku terkejut,
pastu aku bley plak amek balek kad 2 kat tgn die..
hahaha..
cessss!!!

maluuuu sihhh!!!
aku ingat tu T@#$%,junior staf..aleh2x orang len plak..
damn..
pastu ramai2x diorang gelak kat aku..
"woit,die tu O#$$%, RA toxicology cluster"
@_@
okeh..aku malu...

moral of the story : cepat la spital siap taun depan,t semua bley dok satu bumbung,senang pagi2x kat carpark jumpe,bley hi2x!bye2x!..kenal sorang2x makhluk IPPT nie..

sekian...

esok ade quiz psl workshop 2..
aku?xbce note pom lagik..;p
bajet nk dpt sijil certificate dri USA klu lulus cemerlang..
aishhhh!!
nek saham klu dpt sijil tue...
hik..

da!

*stok ubat gastrik dah abeh,camno eh?dah la dok sorang2x kat umah nie,housemate aku selamat dh blk beraya kat kampung,pray 4 me,jgn sampai aku terguling2x sorang2x kat umah nie sudahla* T_T




3 comments:

Heriana said...

Hahahah, klo aku jadi org 2, mmg je aku kutuk sbb amik balik kd 2. 2 la, smangt je nak suh sume org tau die nak kawin. Jge diri molep, jgn smpai kne akad nikoh lam hspitl

JuAn NaSir said...

hahaha...kan da malu...bleppp =p

jgn risau, ti aku tohok adik aku kat umah mu, teman mu tido k...haha

:: aJa :: said...

eyie : ha ha ha..tindakan spontan sih..kesian kat orang 2..heehehehe.. jaga diri kamu juga,nk jd bridemaid aku nanti..:)

juan : =p xmalu,ai segan u..
hahahaha..
sile tohok adek mu beserta pengerasnyer sekali..;p

::chenta sampai syurga::

Daisypath Anniversary tickers